U bevindt zich hier: Over ons
CONTACT GEGEVENS

Adres: Meierstraat 4
Postcode: 3640
Plaats: Kessenich (BE)

GSM-NL: +31 (0) 6 53 77 18 14
GSM-BE: +32 (0) 4 84 08 01 66

E-mail: office@jovarico.eu

Kaart Jovarico

OVER ONS

JOVARICO is een groot- en detail handel welke gespecialiseerd is in de import en export, montage en wederverkoop van poortautomatisatie, toegangsbeheersystemen en hekwerk onderdelen.


WIE ZIJN WIJ?

JOVARICO – een samenvoegsel van Joost Van Riel Company – is opgericht in 1996. Als kleine onderneming startte het een breed verkenningsonderzoek, om zo uit verscheidene producten de meest efficiënte en duurzame te selecteren. Veel van de destijds beproefde en goedgekeurde producten functioneren – na vele jaren – nog perfect en worden dan ook nog steeds gebruikt. Een voorbeeld hiervan zijn de Beninca motoren, welke binnen haar soort nog steeds tot de ultieme top behoren.


WAT DOEN WIJ?

JOVARICO is een groot- en detail handel, welke gespecialiseerd is in de import en export, montage en wederverkoop van poortautomatisatie, toegangsbeheersystemen en hekwerk onderdelen. JOVARICO excelleert in het op maat, tegen een scherpe prijs, aanbieden van haar diensten.

Wij zijn u met onze uiterste zorg en specialisatie graag van dienst! JOVARICO - “Automatisch de beste”.

Wilt u meer weten over onze recente projecten? Neemt u dan zeker ook eens een kijkje in de tab “projecten”. U vindt er een mooie greep uit ons brede scala aan hekwerkprojecten. De projecten zijn stuk voor stuk, tegen een scherpe prijs, perfect op maat ontwikkeld. Of u nu een sierlijke Art deco gestileerde lineaire poort wilt, of een meer strak modernistisch schuifpoort, JOVARICO is er voor u!


GESCHIEDENIS

JOVARICO groeide na zijn oprichting gestaag en kreeg al snel internationale faam. Een van de meest roemruchte projecten is voor een in Ibiza gevestigde opdrachtgever ontwikkeld. Hierbij hebben we de montage en automatisering uitgevoerd.

Enkele jaren na onze oprichting breidden wij ons assortiment, door gewijzigde marktomstandigheden, uit. De vraag naar toegangscontrolesystemen en camera bewakingssystemen neemt hand over hand toe. Ook hier onderscheiden wij ons door ons productassortiment in combinatie met onze geleverde diensten.

Vanaf 2008 bieden wij onze klanten een totaalpakket van levering montage en een uitgebreide nazorg. Dit houdt in dat het bedrijf zich niet alleen met de oplevering bezig houdt, maar ook een uitgebreid pakket aan service en onderhoudscontracten aanbiedt. Deze laatste blijken in deze tijd een doorslaand succes i.v.m. de complexheid van de huidig opgelegde wetgeving.


TOEKOMSTVISIE

Momenteel concentreert JOVARICO zich voornamelijk op haar drie hoofdonderdelen:

  • Poortautomatisering;
  • Toegangscontrolesystemen;
  • Video intercomsystemen.
In de toekomst zullen hier een tweetal onderdelen aan toegevoegd worden:
  • Camerasystemen;
  • Handel in poort en hekwerkonderdelen.
Dit alles doen wij nog steeds met de service waar wij in 1996 mee zijn begonnen, namelijk: “Automatisch de beste!”.