U bevindt zich hier: Beninca
CONTACT GEGEVENS

Adres: Meierstraat 4
Postcode: 3640
Plaats: Kessenich (BE)

GSM-NL: +31 (0) 6 53 77 18 14
GSM-BE: +32 (0) 4 84 08 01 66

E-mail: office@jovarico.eu

Kaart Jovarico

BENINCA

Een van onze hoofdleveranciers is “Beninca”. Beninca is een van de grote topondernemingen welke gespecialiseerd is in het ontwikkelen van gespecialiseerde beninca poortautomatiserings onderdelen en systemen. In onderstaande alinea’s leest u, wie Beninca is en wat ze doen.


WIE IS BENINCA?

BENINCA HOLDING is opgericht door Aldo en Luigi Benincà, de gebroeders Beninca zijn nog altijd persoonlijk betrokken bij de huidige ‘Beninca automatiserings projecten’. Hun achternaam 'Beninca' staat gelijk aan hoogwaardige kwaliteit en technische betrouwbaarheid. Vandaag de dag is BENINCA' HOLDING een excellente onderneming, een droom welke vorm heeft gekregen door de specialistische kijk van de oprichters Beninca. Hun missie: ‘Het aanbieden van op maat ontwikkelde oplossingen voor vraagstukken in de automatiseringssector'.

Het logo van Beninca visualiseert een olifant, welke de stevigheid en betrouwbaarheid van het bedrijf Beninca symboliseert.


WAT DOET BENINCA?

Het doel van Beninca is: “Het ontwikkelen van oplossingen voor zowel particuliere als professionele automatiseringen”. Hierdoor heeft de dagelijkse transitie van het openen en sluiten van deuren en poorten door Beninca een sterke verandering ondergaan. Dankzij Beninca is deze transitie versterkt t.a.v. veiligheid, dienstverlening en gemak.


Bron: www.beninca.com